fbpx 🍅Hjemmelavet tomatpulver | opskrifter | GastroFun.dk

Hjemmelavet tomatpulver

Hjemmelavet tomatpulver
Sidst ændret:
Onsdag den 1. april, 2020 - 11:02
Beskrivelse

Når tomaterne er ved at være der, hvor de nok har set bedre dage, så er det tid til at lave tomatpulver! Vi vil nemlig ikke have noget madspild.

Tomatpulver er det lille ekstra krydderi, du kan bruge til at booste dine retter og forskellige slags dip og dressinger.

Hjemmelavet tomatpulver

 

Jeg har brugt en dehydrator til opskriften, og mængden af tomater er reelt set ligegyldig i forhold til opskriften. 

 

Her viser jeg dig, hvordan du nemt laver dit eget lækre tomatpulver!

Hjemmelavet tomatpulver

 

Hjemmelavet tomatpulver opskrift

Sværhedsgrad
Ingredienser
Vejledning
  1. Skær tomaterne ud i ultratynde skiver på et mandolinjern.

  2. Placér tomatskiver på tørrepladen og sæt pladen i dehydratoren.

  3. Giv dem 22 timer ved 52,5 grader. De skal være helt tørre - så de knækker, når man bøjer dem.

  4. Når tiden er gået, lader du dem lige stå og køle af, inden du gør yderligere - da kondensen ellers vil blødgøre dem.

  5. Kom de tørrede tomatskiver i en minihakker, kaffeblender eller blender, afhængig hvor stor en portion du laver.

  6. Blend dem til pulver og hæld pulveret på glas eller brug det med det samme.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Hjemmelavet løgpulver
Opskrift
Per Asmussen
Thousand Island dressing
Opskrift
Per Asmussen
Bearnaisedressing
Opskrift
Per Asmussen
Stop madspild
Artikel
Redaktion
Hvilke grøntsager er i sæson
Artikel
fadlsforlag
Spis råvarer i sæsonen
Artikel
Redaktion