Hjemmelavet Toblerone

Hjemmelavet Toblerone
Sidst ændret:
Mandag den 17. august, 2020 - 13:44
Beskrivelse

Hjemmelavet toblerone. Det lyder svært, men det er det faktisk ikke. Kombinationen af chokolade, vanilje, honning og mandler er et sikkert hit - så hvorfor ikke selv prøve kræfter med det?

Vi har denne opskrift fra bogen: "Fabelagtige fristelser", hvor forfatteren Emma Martiny siger følgende om den:

"Jeg har altid haft et soft spot for Toblerone. Heldigvis er det supernemt selv at lave de søde, trekantede chokoladetoppe i en lidt sundere udgave, og smagen, der kombinerer chokolade, mandel, vanilje og honning på bedste vis, er nærmest identisk med den originale".

Sværhedsgrad
Udbytte
30 stk.
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
10 minutter
Ingredienser
Vejledning

Beklæd en form på 20 x 30 cm med bagepapir.

Smelt forsigtigt chokoladen i en lille kasserolle, og tag den af varmen.

Tilsæt mandelsmør, honning og vaniljepulver til kasserollen, og rør det godt sammen.

Hak mandlerne groft, og rør dem i chokoladeblandingen.

Fordel nu chokoladen i formen .

Stil Tobleronen i køleskabet, indtil den er stivnet.

Skær den da ud i mundrette trekanter, og nyd. 

Kilde

Vi har opskriften fra bogen: "Fabelagtige fristelser", skrevet af Emma Martiny.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier