Hjemmelavet musli

Hjemmelavet musli
Sidst ændret:
Fredag den 28. juni, 2019 - 11:18
Beskrivelse

Lækker knasende vanilje müsli 🤤

Müsli smager fantastisk henover grød, yoghurt, A38 eller skyr.

Denne opskrift er let at lave og laves på panden.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 glas
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
17 minutter
Ingredienser
200 g Havregryn
50 g Mandler
2 spsk Vaniljesukker (Eller 1 vaniljestang)
100 g Smør
3 spsk Honning (Sirup)
3 spsk Sukker
Vejledning

Hak mandler ud og rør sammen med havregryn.

Tilsæt sukker og vanilje.

Put smør på en pande med høj varme så det smelter.

Tilsæt nu blandingen med havregryn.

Rør rund og tilsæt honningen/sirup så det samler sig.

Når det er gyldent skal det tages af panden og lægges ud på et bagepapir.

Lad det nu køle af og efterfølgende kan det kommes i en lufttæt beholder.

Velbekomme🥰

Kilde

Følg vores Instagram profil her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier