Hjemmelavet Müsli

Hjemmelavet Müsli
Sidst ændret:
Mandag den 1. april, 2019 - 11:00
Beskrivelse

Hjemmelavet müsli løfter din yoghurt, tykmælk eller A38 op på et meget højere niveau og giver dig en god start på dagen.

Sværhedsgrad
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
3 spsk Kokosolie
250 g Havregryn (Kan spædes op med rugflager)
100 g Mandler (Hakkede)
100 g Sesamfrø
50 g Hørfrø
3 spsk Sirup (Ahorn)
125 g Bær (Tørrede)
Vejledning

Rist alle ingredienserne i kokosolien (undtagen bærrene).

Når det er blevet gyldent dryp så ahornsiruppen i og rist videre et par minutter.

Afkøl blandingen og når den er kold, skal de tørrede bær blandes i.

Musli

Opbevar blandingen i en tætsluttende dåse. 

Musli

Sociale medier