Hjemmelavet mælkesnitter

Hjemmelavet mælkesnitter
Sidst ændret:
Onsdag den 6. maj, 2020 - 12:37
Beskrivelse

Hjemmelavet mælkesnitter er ikke så svært som det måske lyder.

Opskriften kræver ikke mange ingredienser og denne udgave er glutenfri. 

Hvis du ikke ønsker den glutenfri, så skal du blot erstatte rismel med hvedemel.

Sværhedsgrad
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Hviletid
2 timer, 10 minutter
Tid i alt
2 timer, 30 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Glutenfri bund)
3 Æg
170 g Sukker
140 g Rismel (rismel er for glutenfri ellers brug hvedemel)
2 tsk Bagepulver
1⁄2 dl Sødmælk
1⁄4 tsk Salt
  Opskriftsgruppe (Fyld)
300 g Flødeost (naturel)
2 tsk Honning
Vejledning

Bund (glutenfri)

1. Pisk, æg og sukker hvidt og skummede.

2. Tilsæt det smeltede smør.

3. Mix rismel, vanilje sukker, bagepulver, salt og kakao og rør det i ægge massen lidt ad gangen, skiftevis med mælken.

4. Kom dejen i en form (40 x 30 cm) beklædt med bagepapir.

5. Bag ved 180 grader i 10 minutter i almindelig ovn.

6. Lad kagen køle helt af.

 

Fyld

1. Pisk flødeost, flormelis, citronsaft, honning, og citronsaft.

2. Pisk fløden let og vend det i ostecremen.

3. Skær kage bunden i to lige stor dele (ligesom du deler en lagkagebund) og smør ostecremen på den ene bund, og kom den anden bund oven på. Sæt kagen på køl i 2 timer og skær den den ud.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier