fbpx ✅🍶Hjemmelavet hyldeblomstsaft | opskrifter | GastroFun.dk

Hjemmelavet hyldeblomstsaft

Hjemmelavet hyldeblomstsaft
Sidst ændret:
Onsdag den 8. juli, 2020 - 11:16
Beskrivelse

Hyldeblomstsaft er nemt at lave og smager dejligt.

Denne opskrift er hurtig og perfekt til en varm sommerdag.

Sværhedsgrad
Udbytte
3 liter
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
96 timer
Tid i alt
96 timer, 15 minutter
Ingredienser
2 l Vand
1 1⁄2 kg Sukker
100 g Citronsyre
4 Citroner (Store)
40 Hyldeblomstskærme (Store og udskyllet)
Vejledning

Vand- sukker og citronsyre koges op og afkøles.

Citroner skylles/vaskes og skæres i tynde skiver og lægges i lag sammen med hyldeblomsterne.

Sukkervandet hældes over hyldeblomsterne, der dækkes til og det stilles i køleskabet 4-5 dage.

Saften sies fra og fryses ned i passende mængder, jeg plejer at bruge 1/2 liters flasker til det..

Læs også
Hyldeblomstsaft
Opskrift
Anne Mette Autzen
Hyldeblomstsaft
Opskrift
Anne Mette Autzen
Alt du skal vide om citroner
Artikel
Redaktion
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Tags

Sociale medier