fbpx ✅Hjemmelavet grov sennep | opskrifter | GastroFun.dk

Hjemmelavet grov sennep

Hjemmelavet grov sennep
Sidst ændret:
Tirsdag den 12. maj, 2020 - 10:06
Beskrivelse

Dejlig og lækker hjemmelavet sennep, både med det stærke og milde sennepskorn.

Opskriften kræver ikke det store arbejde, men masser af vente- og hviletid.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 glas
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Hviletid
96 timer
Tid i alt
96 timer, 20 minutter
Ingredienser
90 g Sennepskorn (gule)
45 g Sennepskorn (brune)
2 1⁄2 tsk Sennepspulver (Colemans)
5 Allehånde (hel)
  Estragon (3 kviste - frisk og hakket)
1 1⁄2 tsk Anisfrø
1 tsk Salt
7 spsk Honning
2 spsk Sukker
2 tsk Gurkemeje
1 1⁄2 dl Æbleeddike (til senere brug)
  Atamon (til at skylle glasset)
Vejledning

1. Sennepskorn, allehånde og anisfrø stødes i en morter. Kom det i en gryde.

2. Tilsæt sennepspulver, gurkemeje, sukker, honning, æbleeddike, salt og hakket estragon og lad det koge op.

3. Kom sennepmassen på glas der er skyllet med atamon og sæt dem på køl.

4. De næste 3-4 dage, røres der lidt eddike i til ønskede konsistens.

5. Sennepsmassen blendes, jo længere tid man blender jo finere bliver den.

Source

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Syltede sennepskorn
Opskrift
Food_by_chrisnos
Remoulade
Opskrift
Per Asmussen
Hjemmelavet Heinz ketchup
Opskrift
Per Asmussen
Hjemmelavet Heinz ketchup
Opskrift
Per Asmussen
Hjemmelavet ketchup
Opskrift
Anette