fbpx Hjemmelavet verdens bedste flæskesvær 💪 | opskrift på Gastro Fun

Hjemmelavet flæskesvær

Hjemmelavet flæskesvær
Underrubrik
Endnu et forsøg på at lave verdens bedste flæskesvær
Udbytte
1 Portion
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
3 timer
Tid i alt
3 timer, 20 minutter
Ingredienser
Vejledning

Flæskeslag

Skær strimler i den ønskede længde og brede.

Kog flæskestrimlerne i vand sammen med salt i 20 minutter.

Flæskesvær

Sigt vandet fra og lad flæskestrimlerne køle og tørre på et viskestykke i ca. 30 minutter.

Fordel flæskestrimlerne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 120-150 grader i almindelig ovn i 2 timer og skru herefter op på 200 grader varmluft i 10-20 minutter. Til sidst skal der holdes godt øje med sværene, da det lige pludselig går stærkt.

Løg flæskesværene på køkkenrulle, så det suger det overskydende fedt fra sværene.

Nu er der lækre hjemmelavet flæskesvær.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier