fbpx Hjemmelavet æbleskiver på kærnemælk ✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Hjemmelavet æbleskiver på kærnemælk

Hjemmelavet æbleskiver på kærnemælk
Sidst ændret:
Onsdag den 20. februar, 2019 - 09:26
Beskrivelse

Dejlige og nemme æbleskiver, der kræver få ingredienser og en æbleskivepande for at blive et hit.

Sværhedsgrad
Udbytte
20 Portioner
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
250 g Hvedemel
2 Æg (Delt i hvider og blommer)
1 1⁄2 spsk Sukker
1 tsk Salt
1 tsk Natron
  dl Kærnemælk (4)
10 g Smør (Til at smøre æbleskivepanden)
Vejledning

Pisk æggehviderne stive i en skål.

Pisk de øvrige ingredienser i en anden skål.

Vend æggehviderne forsigtig i dejen

Når panden er varm, er dejen klar.

Fyld hullerne 2/3 op med dej, vend æbleskiverne når dejen begynder at blive gyldne.

Vend æbleskiverne med en strikkepinde eller en kødnål

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

 

Sociale medier