Hjemmelavede donuts

Donuts, den lækre snack med uendelige muligheder. Donuts kan piftes op med rigtig mange forskellige toppings, efter eget ønske.
Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål, indtil du har en tynd dej.
Er dejen for tyk, tilføj mere mælk. Er dejen for tynd, tilføj mere mel.
Dejen skal have samme konsistens som en almindelig pandekage dej.
Find dit donutjern frem og varm det op.
Fyld op med dejen og giv dem et par minutter indtil de er gyldne.
Når de tages ud, pyntes de med toppings efter eget ønske.
Glasur, krymmel, og kokus er blot et par muligheder.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.