ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hindbærmuffins

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 10. maj 2018

Disse lækre muffins smager af sommer og er perfekte til en picnic.

Den dejlige søde vaniljesmag sammen med de sød syrlige bær giver en god og lækker smag.


Antal: 10 Stk

Hindbærmuffins

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 250 gram Frosne Hindbær Lad hindbærren tø en smule
  • 160 gram Sukker
  • 100 gram Hvedemel
  • 20 gram Vaniljesukker
  • 2 Æg

Sådan gør du

  • Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en let og skummende masse.
    Vend forsigtigt melet i æggemassen.
    Vend nu de optøet hindbær i dejen.
    Fordel dejen i 10 papirsmuffinsforme.
    Bag dine muffins i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i 15 minutter.
    Lad dine muffins afkøle på en rist inden de spises.
    Kan evt. pyntes med en lækker marengs eller serveres med lidt creme fraiche eller let pisket flødeskum.
    Hindbærmuffins

Noter

Er du mere til en sund gulerodskage, så tjek opskriften hos Opskrifteriet.dk.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.