fbpx Hindbærmarmelade | opskrifter | GastroFun.dk

Hindbærmarmelade

Hindbærmarmelade
Underrubrik
Smagen af sommer
Beskrivelse

Når sommeren, virker som en evighed siden, så er glæden stor, når man kan finde et lækkert glas hjemmelavet marmelade frem☀️

I denne opskrift bruger jeg hindbær, som altid hitter her hjemme🤗

Udbytte
1 Portion
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
1 time
Tid i alt
1 time, 20 minutter
Ingredienser
1000 g Hindbær (Kan erstattes af frosne hindbær)
500 g Sukker (Alm. eller rørsukker)
2 spsk Sukker
  Atamon
Vejledning

Skyl de friske hindbær grundig og kom dem op i en gryde.

Kog bærrene i 5 minutter til de er møre.

Rør sukkeret i lidt ad gangen og når al sukkeret er rørt i, skal marmeladen koge i 2 minutter under omrøring.

I mellemtiden røres 2 spiseskefuld sukker sammen med 1-2 teskefuld gelatinepulver i en lille skål.

Rør nu sukker/gelatinen sammen med hindbærrene og lad det koges i yderlige 2 minutter. Der skal løbende skummes af.

Skyl dine sylteglas med atamon, inden marmeladen hældes på dem.

Luk glassene med det samme.

Lad marmeladen køle helt ned, inden den serveres

Rigtig god sommerappetit, hele året rundt.

Hindbærmarmelade

Noter

Har du ikke nået at få høsten af sommerhindbær i hus - så erstat de frisk hindbær med frosne. Det smager også smager lækkert.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier