Havregrød med æbler, mandler og kanelsukker

Simpel og nem opskrift på havregrød med æbler og mandler.
Vi har fået opskriften fra bogen: "Øl og mad", hvor forfatterne siger følgende omkring opskriften:
"GRØD ER EN STOR DEL AF MADTRADITIONEN I DANMARK. I dag kan man købe både spelt og rugflager, og grød er derfor meget mere smagfuld, end da vi som børn fik finvalset havregryn. Det er glædeligt, at grød er kommet tilbage.
Grød en gang om ugen til aftensmad er godt for budgettet og klimaet, og så kan man jo drikke en smagfuld øl til."
Udkern æblet, og skær det i tern.
Bland alle ingredienserne til grøden undtagen salt i en gryde, og bring dem i kog.
Skru ned for varmen, og lad grøden simre i 5 minutter.
Smag til med salt.
Bland kanel og sukker sammen.
Server grøden med kanelsukker på toppen.
Vi har fået opskriften fra bogen: "Øl og mad"



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.