fbpx 🥣Havregrød med 🍏æbler, mandler og kanelsukker | opskrifter | GastroFun.dk

Havregrød med æbler, mandler og kanelsukker

Havregrød med æbler, mandler og kanelsukker
Beskrivelse

Simpel og nem opskrift på havregrød med æbler og mandler.

Vi har fået opskriften fra bogen: "Øl og mad", hvor forfatterne siger følgende omkring opskriften:

"GRØD ER EN STOR DEL AF MADTRADITIONEN I DANMARK. I dag kan man købe både spelt og rugflager, og grød er derfor meget mere smagfuld, end da vi som børn fik finvalset havregryn. Det er glædeligt, at grød er kommet tilbage.

Grød en gang om ugen til aftensmad er godt for budgettet og klimaet, og så kan man jo drikke en smagfuld øl til."

Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
15 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (HAVREGRØD)
75 g Rugflager
75 g Havregryn (Grove)
75 g Mandler (Hakkede)
75 g Rosiner
1 l Vand
1 tsk Salt
  Opskriftsgruppe (TOPPING)
  Kanel (En smule)
1 spsk Sukker
Vejledning

Udkern æblet, og skær det i tern.

Bland alle ingredienserne til grøden undtagen salt i en gryde, og bring dem i kog.

Skru ned for varmen, og lad grøden simre i 5 minutter.

Smag til med salt.

Bland kanel og sukker sammen.

Server grøden med kanelsukker på toppen.

Source

Vi har fået opskriften fra bogen: "Øl og mad"

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Havregrød
Opskrift
Anette
Havregrød med hindbær
Opskrift
Anette
Havregrød mikroovn
Opskrift
Per Asmussen
Alt du skal vide om risengrød
Artikel
Redaktion
Alt til den perfekte brunch
Artikel
Redaktion
Æbler
Artikel
Redaktion