Grøntsagssuppe

Grøntsagssuppe
Beskrivelse

Hurtig og let grønsagersuppe med brødcroutoner. Ved hjælp af meget få ingredienser kan du få en lækker og dejlig suppe, der smager godt og er god på en kold dag, hvor man kommer sent hjem fra arbejde.

Udbytte
3 Portioner
Foreberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
32 minutter
Ingredienser
1 pk Suppeurter (Fra frost)
1⁄2 l Bouillon (Hønse)
1⁄2 l Mælk
  Salt
  x
5 skv Gammel franskbrød (Gerne 3-4 dage gammelt (toastbrød kan også bruges))
1⁄2 dl Margarine (Jeg bruger flydende Becel)
1 spsk Paprika
Vejledning

Suppen

Suppeurter koges med hønsebouillonen i cirka 25 minutter.

Herefter skal mælken koges med i de sidste 5 minutter.

Tag suppen af blusset og blend den. Det kan du gøre enten med en stavblender eller i en blender.

Smag den til med salt.

 

Brødcroutoner

Skær brødet i små tern.

Smelt becel på panden ved middelhøj varme og strø paprika i den.

Herefter kommes brødternene på panden og steg dem indtil de bliver gyldne.

Det tager typisk 15-20 minutter..

 

Servering

Snit et forårsløg fint og drys det henover suppen sammen med dine brødcroutoner.

Server straks.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier