fbpx Gr√łntsagssuppe ūü•¶ūüćú | opskrifter | GastroFun.dk

Gr√łntsagssuppe

Gr√łntsagssuppe
Beskrivelse

Hurtig og let gr√łnsagersuppe med br√łdcroutoner. Ved hj√¶lp af meget f√• ingredienser kan du f√• en l√¶kker og dejlig suppe, der smager godt og er god p√• en kold dag,¬†hvor man kommer sent hjem fra arbejde.

Udbytte
3 Portioner
Foreberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
32 minutter
Ingredienser
1 pk Suppeurter (Fra frost)
1⁄2 l Bouillon (H√łnse)
1⁄2 l M√¶lk
  Salt
5 skv Gammel franskbr√łd (Gerne 3-4 dage gammelt (toastbr√łd kan ogs√• bruges))
1⁄2 dl Margarine (Jeg bruger flydende Becel)
1 spsk Paprika
Vejledning

Suppen

Suppeurter koges med h√łnsebouillonen i cirka 25¬†minutter.

Herefter skal mælken koges med i de sidste 5 minutter.

Tag suppen af blusset og blend den. Det kan du g√łre enten med en stavblender eller i en blender.

Smag den til med salt.

 

Br√łdcroutoner

Sk√¶r br√łdet i sm√• tern.

Smelt becel p√• panden ved middelh√łj varme og str√ł paprika i den.

Herefter kommes br√łdternene p√• panden og steg dem indtil de bliver gyldne.

Det tager typisk 15-20 minutter..

 

Servering

Snit et for√•rsl√łg fint og drys det henover suppen sammen med dine br√łdcroutoner.

Server straks.

Kategori

Mad

Har du selv pr√łvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du sp√łrgsm√•l eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier