fbpx ✅Grøn Pesto | opskrifter | GastroFun.dk

Grøn Pesto

Grøn Pesto
Underrubrik
Lavet af Basilikum og Persille
Beskrivelse

Pesto fungerer fremragende til at pifte italienske retter op med. Pizza, pastaer, men også pitabrød og sandwiches får en masse dybde ved at få tilført denne grønne pesto. 

Udbytte
1 dl
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
2 minutter
Tid i alt
7 minutter
Ingredienser
1 bdt Basilikumblade (Spæd op med lidt persille)
1 fed Hvidløg (Et lille fed)
13 g Parmesan
1⁄2 dl Olivenolie
Vejledning

Denne ret har meget få ingredienser, så her kan det godt svare sig at bruge en god parmesan og olivenolie.

Pesto

Vi starter med at blanchere hvidløget kort, for at tage lidt af den skarpe smag, så hvidløgets smag ikke overdøver hele retten.

Pesto

Retten er ellers simpel at lave: Blend alle ingredienserne sammen samtidig og pestoen er klar.

Pesto

Hvis du ikke bruger det hele på en gang, så sørg for at skolde et syltetøjsglas (eller et andet lille glas) og placer det deri med en smule olivenolie på toppen.

 

Noter

Denne grønne pesto passer fremragende til en italiensk pizza, f.eks. disse to opskrifter:

Sprøde og tynde pizzaer

Italiensk pizza

 

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier