Grønkål i ovn

Grønkål i ovn
Underrubrik
Sunde og lækre grønkålschips
Sidst ændret:
Fredag den 15. januar, 2021 - 14:12
Beskrivelse

Kål er noget af det sundeste, man kan spise, men det kan ind i mellem være vanskeligt at finde på nye måder at servere den sunde grøntsag på.

Prøv at lave chips af grønkålsblade, det er supernemt, og så er det både sundt og fedtfattigt! 

Server de lækre, sprøde grønkålschips med en dip af mayonnaise og cremefraiche, smuldr dem over en suppe eller brug dem som et sprødt, knasende og vegetarisk element i en sandwich eller burger. 

For mit vedkommende var det en let måde at få introduceret denne kål til min 4 årige datter, der normalt siger nej til kål.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
25 minutter
Ingredienser
Vejledning

Fjern stokken fra grønkålen og kasser den.

Skyl grønkålen godt og skær bladene i grove stykker.

Dup dem tørre med et rent viskestykke.

Kom grønkålen i en frysepose og hæld olie og salt i posen. Masser/ryst posen, så olien fordeles på al grønkålen. 

Bages i ovnen i 25-30 minutter ved 150 grader almindelig ovn.

Tag dem ud og hæld dem i en stor skål med fedtsugende papir/køkkenrulle.

De bliver knasende sprøde herefter.

Velbekomme.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier