fbpx 🔥Grillet 🥗kinakål | opskrifter | GastroFun.dk

Grillet kinakål

Grillet kinakål
Sidst ændret:
Torsdag den 27. juni, 2019 - 16:01
Beskrivelse

Vi har her en opskrift på lækre kinakålshjerter, der er grillet og karameliseret.

Kålene kan sagtens stå alene til en let frokost, men er mest beregnet til at bruges som en god salat til en bøf på grillen. 

Vi har opskriften fra bogen: "Nemme salater og tilbehør".

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Portioner
Ingredienser
1 Kinakål (Til denne ret skal du kun bruge hjerterne fra kinakålen.)
  Kapers (1 stor håndfuld)
  Karse (1 håndfuld blomsterkarse – blade og blomster)
  Brøndkarse (1 håndfuld)
Vejledning

1. Fjern de yderste blade af kålen, og del hjertet i 4 lige store dele.

2. Hak kapersene superfint, og vend dem i mayonnaisen.

3. Steg kålhjerterne ved høj varme på en grill. Sørg for, at de tager godt med farve og karamelliserer. Tag kålstykkerne af grillen, og kom dem direkte op i skålen med mayonnaisen.

4. Vend det hele rundt, og sørg for, at mayonnaisen kommer ind i alle riller og sprækker. Krydr med salt og peber, og anret sammen med brøndkarse og blomsterkarse.

5. Når du har gang i grillen, kan du jo passende grille en god hakkebøf til kålen – det vil passe perfekt.

Source

Vi har fået opskriften fra bogen: "Nemme salater og tilbehør"

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Hakkebøf
Opskrift
Per Asmussen
Grillet hakkebøf
Opskrift
Katrine
Krydder-hakkebøf
Opskrift
rasmusbredahl
Salater
Artikel
Redaktion
Hjemmelavet Mayonnaise
Opskrift
Per Asmussen