fbpx 🍀 Gremolata med parmesan 🧀 | opskrifter | GastroFun.dk

Gremolata med parmesan

Gremolata med parmesan
Beskrivelse

Vi giver dig en dejlig opskrift på en flot grøn gremolata med med frisk parmesan.

Gremolata er en krydderurtedrys der bruges ovenpå kød- og pastaretter. Det minder om pesto, men er lidt mere syrlig i smagen og konsistensen er mere tør (der er ikke olie i).

Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
1 minut
Tid i alt
3 minutter
Ingredienser
100 g Krydderurter (En stor håndfuld. Vi brugte bredbladet persille og en smule basilikum og salvie)
1 fed Hvidløg
100 g Parmesan
100 g Brød (Lyst brød, gerne fra dagen før eller to dage gammelt)
1 Citronskal (Skallen fra en hel citron)
Vejledning

Skyl og hak dine friske krydderurter. 

Fjern skallen fra dit hvidløg del det i et par dele.

Brug en minihakker til den næste del af opskriften:

Start med at blende krydderurterne med hvidløget.

Tilsæt parmesan og revet citronskal og blend massen igen.

Fjern skorperne fra brødet og tilsæt det til blandingen, der skal have den sidste tur i blenderen.

Gremolataen er nu klar til servering.

Gremolata med parmesan

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier