fbpx ✅Gratineret jomfruhummerhaler | opskrifter | GastroFun.dk

Gratineret jomfruhummerhaler

Gratineret jomfruhummerhaler
Beskrivelse

En super nem og lækker forret, bestående af kun 3 ingredienser:

Hvidløgssmør, revet ost og jomfruhummerhaler der får en tur i ovnen, så det hele smelter sammen til en dejlig ret.

Jomfruhummerhaler kan sagtens erstattes med rejer eller krebsehaler.

Udbytte
2 Portioner
Foreberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
12 minutter
Tid i alt
14 minutter
Ingredienser
10 g Smør
1 fed Hvidløg (Kan erstattes af hvidløgspulver eller hvidløgssmør)
  Revet ost (Mozzarella)
Vejledning

Retten her er super nem og yderst velsmagende.

Flæk jomfruhummerne og fjern deres skaller og tarme.

Placer dem i et viskestykke og tør dem godt af.

Pil hvidløget og pres det igennem en hvidløgspresser og ned i smørret.

Rør godt rundt i blandingen, så hvidløgsstykkerne bliver godt fordelt.

Har du ikke et fed hvidløg, så kan du sagtens bruge hvidløgspulver. Et alternativ kan f.eks. også være en færdigkøbt/hjemmelavet hvidløgssmør.

Fordel 8 jomfruhummerhaler i to ramekiner og kom halvdelen af smørret ovenpå hver af dem.

Drys til sidst revet ost henover og sæt det i en varm ovn.

Tilbered det i 10-15 minutter ved 200 grader varmluft.

Det handler om at osten ovenpå skal blive gylden.

Når osten er gylden, så er de klar til servering - pas dog lidt på, de er rygende varme.

Gratineret jomfruhummerhaler

Gratineret jomfruhummerhaler

Gratineret jomfruhummerhaler

Kategori

Mad

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Skaldyr - guide og opskrifter
Artikel
Redaktion