fbpx ✅Gratineret jomfruhummerhaler | opskrifter | GastroFun.dk

Gratineret jomfruhummerhaler

Gratineret jomfruhummerhaler
Beskrivelse

En super nem og lækker forret, bestående af kun 3 ingredienser:

Hvidløgssmør, revet ost og jomfruhummerhaler der får en tur i ovnen, så det hele smelter sammen til en dejlig ret.

Jomfruhummerhaler kan sagtens erstattes med rejer eller krebsehaler.

Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
12 minutter
Tid i alt
14 minutter
Ingredienser
10 g Smør
1 fed Hvidløg (Kan erstattes af hvidløgspulver eller hvidløgssmør)
  Revet ost (Mozzarella)
Vejledning

Retten her er super nem og yderst velsmagende.

Flæk jomfruhummerne og fjern deres skaller og tarme.

Placer dem i et viskestykke og tør dem godt af.

Pil hvidløget og pres det igennem en hvidløgspresser og ned i smørret.

Rør godt rundt i blandingen, så hvidløgsstykkerne bliver godt fordelt.

Har du ikke et fed hvidløg, så kan du sagtens bruge hvidløgspulver. Et alternativ kan f.eks. også være en færdigkøbt/hjemmelavet hvidløgssmør.

Fordel 8 jomfruhummerhaler i to ramekiner og kom halvdelen af smørret ovenpå hver af dem.

Drys til sidst revet ost henover og sæt det i en varm ovn.

Tilbered det i 10-15 minutter ved 200 grader varmluft.

Det handler om at osten ovenpå skal blive gylden.

Når osten er gylden, så er de klar til servering - pas dog lidt på, de er rygende varme.

Gratineret jomfruhummerhaler

Gratineret jomfruhummerhaler

Gratineret jomfruhummerhaler

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Skaldyr - guide og opskrifter
Artikel
Redaktion