ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Granola

FADLSFORLAG | 22. marts 2019

Dejlig og lækker opskrift granola – honningristet müsli, der passer perfekt sammen med f.eks. chiagrød, yoghurt eller skyr.

Vi har opskriften fra bogen: “Hverdagsfavoritter“, hvor den ene af forfatterne (Julie Bruun) siger følgende om opskriften:

”I min familie og blandt mine veninder florerer en opskrift fra min svigermor på en fantastisk granola. Hun har næsten altid en pose med til mig, når hun kommer på besøg, men når jeg har forsøgt at gøre hende kunsten efter, er den aldrig blevet helt lige så god. Derfor har jeg videreudviklet opskriften, så den smager præcis som min svigermors, men også kan laves uden hendes magi.”


Antal: 1 stor bøtte

Granola

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: fadlsforlag
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 2.5 deciliter Havregryn Grovvalsede
  • 0.5 deciliter Solsikkekerner
  • 0.5 deciliter Kokosmel
  • 0.5 deciliter Hørfrø
  • 1 deciliter Mandler
  • 0.5 deciliter Vand
  • 2 spsk. Agave Sirup
  • 0.5 deciliter Olie Smagsneutral (eksempelvis rapsolie)
  • 1 tsk. Salt

Sådan gør du

  • 1.    Tænd ovnen på 175 grader.
    2.    Kom havregryn, solsikkekerner, kokosmel og hørfrø i en skål
    3.    Hak mandlerne groft, og kom dem i skålen.
    4.    Rør vand, agavesirup, rapsolie og salt sammen, og hæld det i skålen.
    5.    Mos det hele godt sammen, så væsken fordeler sig, og fordel så blandingen på en beklædt bageplade. 
    6.    Bag granolaen i 30 minutter. Vend rundt i bagepladen 3 gange undervejs.
    7.    Tilføj evt. kokoschips, efter granolaen er kommet ud, og lad den køle helt af, inden den opbevares i en lufttæt beholder.

Om forfatteren




Vi har fået opskriften fra bogen: "Hverdagsfavoritter"