Græskarsalat med quinoa og halloumi

Dejlig og lækker vegetarret, der både kan stå for sig selv til en lækker frokost eller spises som tilbehør til en hovedret. Halloumi og quiona er fyldt med proteiner og fylde, så her kan du spise en lækker kødfri ret uden at mangle noget.
Vi har opskriften fra bogen: "Spis mig", skrevet af Majbritt L. Engell & Alice A. Hartvig.
Stil ovnen på 185 grader varmluft.
Pluk de yderste blade af rosenkålen.
Læg skiver af græskar og rosenkål på en bageplade.
Fordel olie over og drys med salt og peber.
Læg frisk rosmarin ved og bag det i ovnen i ca. 30-40 minutter.
Kom lidt olie på en pande og steg halloumien 3-4 minutter på hver side.
Tag græskar og rosenkål ud af ovnen og vend med quinoa og halloumi.
Når du koger quinoa, kan du med fordel koge hele posen.
Fordel den kogte quinoa i fryseposer og læg poserne i fryseren.
Du kan tø quinoaen hurtigt op ved at hælde kogende vand over en frossen portion.
Vi har opskriften fra: "Spis mig".



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.