fbpx 🍫✅Gold chokolade ganache | opskrifter | GastroFun.dk

Gold chokolade ganache

Gold chokolade ganache
Underrubrik
Et ekstra pift til kagen
Sidst ændret:
Onsdag den 3. april, 2019 - 11:15
Beskrivelse

Skal din klassiske ganache have et pift, så skift den klassiske hvide eller mørke chokolade ud med den gyldne karamel chokolade (Gold chocolate fra Callebau).

Jeg er kommet frem til følgende blandingsforhold for at ramme en super god ganache.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 Portion
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
24 timer
Tid i alt
24 timer, 15 minutter
Ingredienser
Vejledning

Kom fløden op i en gryde og varm fløden op til lige under kogepunktet.

Imens fløden varmes op, hakkes chokoladen i mindre stykker (med mindre der bruges chokolade knapper).

Kom den hakkede chokolade op i en skĂĄl der kan tĂĄle varme.

Når fløden er varm, hældes fløden over chokoladen.

Lad fløde og chokolade stå i 2-3 minutter, inden chokoladen røres til en homogen masse.

Læg et stykke husholdningsfilm over den varme chokolade ganache. Filmen skal lægges helt ned ovenpå massen, så der ikke kan dannes kondens oven på den.

Sæt den op køl natten over, eller til den har sat sig. Det tager et par timer.

Når ganachen har sat sig, tages den ud af køleskabet. 

Fjern filmen og skrab evt. chokolade af filmen, der har sat sig fast.

Pisk den med en elpisker, så den får sammen konsistens som en let pisket flødeskum.

Brug den på en kage, i makroner, i en tærte eller noget helt andet.

Gold chokolade ganache

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

 

Sociale medier