ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Gode råd (Goed raj)

SUSANNE | 22. december 2020
Sønderjysk klassiker

Denne lækre sønderjyske klassiker “Gode råd” (Goed raj) er et sikkert hit og hvis man er sønderjyde, så vækker den kun gode barndomsminder.

Denne opskrift er fra et familiemedlem og skrevet ned i 1979:

Allerførst skal der bruges en hulen masse tålmodighed.

Gode råd (Goed raj)


Antal: 1 portion

Gode råd (Goed raj)

Sønderjysk klassiker
3 fra 38 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Susanne
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 250 gram Margarine
  • 250 gram Flormelis
  • 250 gram Hvedemel
  • 250 gram Kartoffelmel
  • 4 stk. Æg
  • 1 tsk. Vaniljesukker
  • 1 tsk. Kardemomme Kun hvis man er til den smag. Vi har undladt det i vores

Sådan gør du

  • Margarinen smeltes og flormelis tilsættes og omrøres.
    Æggene og "krydderierne" tilsættes herefter.
    Melene tilsættes herefter løbende indtil massen har en pandekager/vaffeldejskonsistens.
    De "Gode Råd" skal bages 2 minutter på hver side på et særligt gode råd jern (der bl.a. kan købes her).

Noter

"Gode råd jernet" kaldes også Krumkagejern og kan købes her.

Om forfatteren