fbpx Gode råd (Goed raj) ✅ | opskrift på Gastro Fun

Gode råd (Goed raj)

Gode råd (Goed raj)
Underrubrik
Sønderjysk klassiker
Sidst ændret:
Torsdag den 5. december, 2019 - 12:06
Beskrivelse

Denne lækre sønderjyske klassiker "Gode råd" (Goed raj) er et sikkert hit og hvis man er sønderjyde, så vækker den kun gode barndomsminder.

Sværhedsgrad
Ingredienser
250 g Margarine
250 g Hvedemel
4 Æg
1 tsk Kardemomme (Kun hvis man er til den smag. Vi har undladt det i vores)
Vejledning

Denne opskrift er fra et familiemedlem og skrevet ned i 1979.

Alleførst skal der bruges en hulen masse tålmodighed.

Margarinen smeltes og flormelis tilsættes og omrøres.

Æggene og "krydderierne" tilsættes herefter.

Melene tilsættes herefter løbende indtil massen har en pandekager/vaffeldejskonsistens.

Gode råd

De "Gode Råd" skal bages 2 minutter på hver side på et særligt gode råd jern (der bl.a. kan købes her).

Gode råd

Noter

"Gode råd jernet" kaldes også Krumkagejern og kan købes her.

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

 

Sociale medier
Læs også
Goed Raj - Gode Råd
Opskrift
Anne Mette Autzen