Gode råd (Goed raj)

Gode råd (Goed raj)
Underrubrik
Sønderjysk klassiker
Sidst ændret:
Tirsdag den 22. december, 2020 - 14:58
Beskrivelse

Denne lækre sønderjyske klassiker "Gode råd" (Goed raj) er et sikkert hit og hvis man er sønderjyde, så vækker den kun gode barndomsminder.

Gode råd (Goed raj)

Sværhedsgrad
Udbytte
1 portion
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
250 g Margarine
250 g Hvedemel
4 Æg
1 tsk Kardemomme (Kun hvis man er til den smag. Vi har undladt det i vores)
Vejledning

Denne opskrift er fra et familiemedlem og skrevet ned i 1979:

Allerførst skal der bruges en hulen masse tålmodighed.

Margarinen smeltes og flormelis tilsættes og omrøres.

Æggene og "krydderierne" tilsættes herefter.

Melene tilsættes herefter løbende indtil massen har en pandekager/vaffeldejskonsistens.

Gode råd

De "Gode Råd" skal bages 2 minutter på hver side på et særligt gode råd jern (der bl.a. kan købes her).

Gode råd (Goed raj)

Noter

"Gode råd jernet" kaldes også Krumkagejern og kan købes her.

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

Sociale medier