fbpx ✅Glutenfri tvebakkekage | opskrifter | GastroFun.dk

Glutenfri tvebakkekage

Glutenfri tvebakkekage
Beskrivelse

Dejlig simpel opskrift på en glutenfri kage. Den har kun 3 ingredienser: Tvebakker, æg og sukker.

Kagen kan bruges som en god basiskage, så man selv kan vælge at tilføje andre ingredienser, f.eks. nødder, rosiner, chokolade eller krydderier.

Udbytte
1 Portioner
Foreberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
35 minutter
Tid i alt
50 minutter
Ingredienser
4 Æg
2 dl Sukker
16 Tvebakker (Glutenfri)
Vejledning

1.    Find en stor skåle, et decilitermål, en dejskraber og en elpisker.

2.    Pisk æg og sukker til det hvidt og cremet.

3.    Tænd ovnen på 180oC.

4.    Knus tvebakkerne ned i æggesnapsen.

5.    Vend forsigtigt rund til cremen og tvebakkerne er blandet.

6.    Hæld dejen i en smurt tærteform eller springform.

7.    Bag kagen i 35 minutter.

Noter

Jeg bruger typisk hvid chokolade i dejen, men det er også muligt at bruge andre typer. Jeg har også tænkt mig at prøve den med lakrids eller karamel på et tidspunkt.

I min barndom fik vi den altid serveret med dåsefrugt og creme fraiche. 

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Med eller uden gluten?
Artikel
Redaktion
Glutenfri chokoladekage
Opskrift
Anette
Glutenfri pærekage
Opskrift
Thomas
Glutenfri æbletærte
Opskrift
Thomas