Glutenfri tvebakkekage

Glutenfri tvebakkekage
Sidst ændret:
Fredag den 26. april, 2019 - 14:41
Beskrivelse

Dejlig simpel opskrift på en glutenfri kage. Den har kun 3 ingredienser: Tvebakker, æg og sukker.

Kagen kan bruges som en god basiskage, så man selv kan vælge at tilføje andre ingredienser, f.eks. nødder, rosiner, chokolade eller krydderier.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 Portioner
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
35 minutter
Tid i alt
50 minutter
Ingredienser
4 Æg
2 dl Sukker
16 Tvebakker (Glutenfri)
Vejledning

1.    Find en stor skåle, et decilitermål, en dejskraber og en elpisker.

2.    Pisk æg og sukker til det hvidt og cremet.

3.    Tænd ovnen på 180oC.

4.    Knus tvebakkerne ned i æggesnapsen.

5.    Vend forsigtigt rund til cremen og tvebakkerne er blandet.

6.    Hæld dejen i en smurt tærteform eller springform.

7.    Bag kagen i 35 minutter.

Noter

Jeg bruger typisk hvid chokolade i dejen, men det er også muligt at bruge andre typer. Jeg har også tænkt mig at prøve den med lakrids eller karamel på et tidspunkt.

I min barndom fik vi den altid serveret med dåsefrugt og creme fraiche. 

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier