fbpx Glutenfri & laktosefri broccoli scones | opskrifter | GastroFun.dk

Glutenfri & laktosefri broccoli scones

Glutenfri & laktosefri broccoli scones
Underrubrik
Scones uden gluten og laktose - på en time
Beskrivelse

Lækre broccoli scones uden gluten og laktose.

Udbytte
12 Portioner
Foreberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
40 minutter
Tid i alt
1 time
Ingredienser
2 Broccoli hoveder (Blanceres kort)
2 Æg
1 tsk Bagepulver
1 tsk Special Ingredients Xanthan Gum (Kan undlades eller købes via Gastrofun)
4 spsk Husk (Jeg brugte den grønne variant)
2 spsk Hampefrø
1 tsk Groft salt
1 dl Revet vegansk ost (Jeg har brugt mozzarella fra Vivolifte. Kan købes i Føtex eller Kvickly)
2 spsk Rosmarin (Meget kraftig smag, brug netop det krydderi du elsker.)
  Revet skal af 1 citron (Økologisk)
  Sesamfrø (Til at drysse på toppen inden bagning)
Vejledning

Rør æg og æggehvider sammen og tilsæt det blancherede og hakket broccoli.
Bland alle de tørre ingredienser sammen med æggemassen og rør godt rundt.
Kør det hele på en foodprocessor.

Form 12 boller med hænderne og drys sesamfrø på toppen.
Bag bollerne i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier