Glutenfri gulerodsbrud med solsikkekerner

Glutenfri gulerodsbrud med solsikkekerner
Sidst ændret:
Mandag den 30. marts, 2020 - 09:25
Beskrivelse

Lækre og dejlige gulerodsbrud. De er nemme at lave og min udgave er gluten- og laktosefri. 

De blev pisse gode, hvis jeg selv skal sige det - især da de var lune.

Jeg skal dog arbejde lidt med opskriften, da dem der kom i fryseren ikke var så gode da de kom op igen.

Sværhedsgrad
Udbytte
8 stk.
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
55 minutter
Ingredienser
2 1⁄2 dl Vand
50 g Gær
2 Æg
1 tsk Salt
20 g Sukker
35 g Margarine (Jeg brugte Ama plantebagemargarine uden mælk)
Vejledning

Start med at riv gulerødderne groft.

Ælt alle ingredienserne sammen, gerne på en røremaskine eller med en el-pisker.

Ælt det gerne i op til 5 minutter, så det bliver godt æltet sammen.

Kom et viskestykke henover og lad det hæve ved stuetemperatur i minimum 30 minutter.

Beklæd en bageplade med bagepapir.

Dejen er til den våde side, så du kan ikke forme dem med hænderne.

Brug to spiseskeer til at tage dem op med og placer dem på bagepladen. Det bliver til 8-10 stk., afhængig af størrelsen.

Bag dem i ovnen ved 225 grader varmluft i 15 minutter.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier