fbpx Glutenfri gulerodsbrud med solsikkekerner | opskrifter | GastroFun.dk

Glutenfri gulerodsbrud med solsikkekerner

Glutenfri gulerodsbrud med solsikkekerner
Beskrivelse

Lækre og dejlige gulerodsbrud. De er nemme at lave og min udgave er gluten- og laktosefri. 

De blev pisse gode, hvis jeg selv skal sige det - især da de var lune.

Jeg skal dog arbejde lidt med opskriften, da dem der kom i fryseren ikke var så gode da de kom op igen.

Udbytte
8 stk.
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
55 minutter
Ingredienser
2 1⁄2 dl Vand
50 g Gær
2 Æg
1 tsk Salt
20 g Sukker
35 g Margarine (Jeg brugte Ama plantebagemargarine uden mælk)
Vejledning

Start med at riv gulerødderne groft.

Ælt alle ingredienserne sammen, gerne på en røremaskine eller med en el-pisker.

Ælt det gerne i op til 5 minutter, så det bliver godt æltet sammen.

Kom et viskestykke henover og lad det hæve ved stuetemperatur i minimum 30 minutter.

Beklæd en bageplade med bagepapir.

Dejen er til den våde side, så du kan ikke forme dem med hænderne.

Brug to spiseskeer til at tage dem op med og placer dem på bagepladen. Det bliver til 8-10 stk., afhængig af størrelsen.

Bag dem i ovnen ved 225 grader varmluft i 15 minutter.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Med eller uden gluten?
Artikel
Redaktion
Laktosefri opskrifter
Artikel
Redaktion