fbpx ✅Glutenfri fiskefilet | opskrifter | GastroFun.dk

Glutenfri fiskefilet

Glutenfri fiskefilet
Underrubrik
Paneret i æg og polenta
Beskrivelse

Er det muligt at lave en fiskefilet med glutenfri panering? Ja, en kombination af polenta og parmesan/pecorino kan give dig den samme sprødhed som du kender fra rasp, hvedemel eller panko.

Vi har opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter", hvor forfatteren Sandra Pugliese har fokus på at hjælpe hendes læsere med at leve så glutenfrit som overhoved muligt i dagligdagen. Hun har følgende tip til opskriften:

"Du kan sagtens udelade osten, og du kan, som beskrevet i den forgående opskrift, bruge quinoa i stedet for polenta og tilsætte finthakkede krydderurter. Her passer estragon, persille eller dild rigtig godt."

Udbytte
2 Portioner
Foreberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
25 minutter
Ingredienser
  Fiskefilet (2 store eller 4 små)
2 Æg
200 g Polenta
50 g Parmesan (Eller pecorino)
  Salt
  Peber (Fra kværn)
  Smør
Vejledning

Pisk æggene let sammen.

Bland polenta med fintrevet ost, salt og peber.

Vend først fiskefileterne i æg, og derefter i polentablandingen.

Steg dem 3-4 minutter på hver side i en blanding af smør og olie på en jævn varm pande, til de er sprøde og gennemstegte.

Stegetiden afhænger lidt af størrelsen på fileterne.

Source

Vi har fået opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter"

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Hjemmelavet fastfood
Artikel
Redaktion
Med eller uden gluten?
Artikel
Redaktion
Sund hverdagsmad
Artikel
Redaktion