Glutenfri fiskefilet
Er det muligt at lave en fiskefilet med glutenfri panering? Ja, en kombination af polenta og parmesan/pecorino kan give dig den samme sprødhed som du kender fra rasp, hvedemel eller panko.
Vi har opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter", hvor forfatteren Sandra Pugliese har fokus på at hjælpe hendes læsere med at leve så glutenfrit som overhoved muligt i dagligdagen. Hun har følgende tip til opskriften:
"Du kan sagtens udelade osten, og du kan, som beskrevet i den forgående opskrift, bruge quinoa i stedet for polenta og tilsætte finthakkede krydderurter. Her passer estragon, persille eller dild rigtig godt."
Pisk æggene let sammen.
Bland polenta med fintrevet ost, salt og peber.
Vend først fiskefileterne i æg, og derefter i polentablandingen.
Steg dem 3-4 minutter på hver side i en blanding af smør og olie på en jævn varm pande, til de er sprøde og gennemstegte.
Stegetiden afhænger lidt af størrelsen på fileterne.
Vi har fået opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter"



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.