fbpx ūüćĒGlutenfri burgerboller med blomk√•l‚úÖ | opskrifter | GastroFun.dk

Glutenfri burgerboller med blomkål

Glutenfri burgerboller med blomkål
Beskrivelse

Gluten- og laktosefri burgerboller med blomkål - sunde og lækre!

Server burgere med god samvittighed ved at sætte disse "burgerboller" på bordet. 

Bollerne er anderledes, end du nok er vant til, men p√• trods af det, er de virkelig et fors√łg v√¶rd. Blomk√•len udvikler under bagningen en let s√łdlig smag, der passer godt til det¬†salte fyld, der skal i burgeren.

Udbytte
6 stk.
Foreberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
25 minutter
Tid i alt
45 minutter
Ingredienser
1 dl Skyr
1 1⁄2 tsk Sukker
1 1⁄2 tsk Bagepulver
60 g Havregryn (evt. glutenfri)
  Krydderier (salt og peber)
  Sesamfr√ł (til pynt)
Vejledning

Skyl blomkålen og fjern bladene og den grove del af stokken.

Riv blomkålen på den fine side af rivejernet.

Kom havregrynene i en foodprocessor eller minihakker og blend dem til mel.

Kom havregryn og blomk√•l i en sk√•l og tils√¶t de √łvrige ingredienser.

Glutenfri burgerboller med blomkål

R√łr det hele¬†sammen og lad det tr√¶kke i 10 minutter.

Glutenfri burgerboller med blomkål

Form dejen til 6 boller med en spiseske.

Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Glutenfri burgerboller med blomkål

Drys med sesamfr√ł og bag bollerne¬†i 20-25 minutter ved 180 grader.

Glutenfri burgerboller med blomkål

Lad bollerne afk√łle, inden de fyldes med dit foretrukne burgerfyld.

Glutenfri burgerboller med blomkål

Noter

Hævede ikke rigtig

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Med eller uden gluten?
Artikel
Redaktion
Hjemmelavet fastfood
Artikel
Redaktion
Sund hverdagsmad
Artikel
Redaktion
Alt du skal vide om burgeren
Artikel
Redaktion