fbpx ūüćĒGlutenfri burgerboller med blomk√•l‚úÖ | opskrifter | GastroFun.dk

Glutenfri burgerboller med blomkål

Glutenfri burgerboller med blomkål
Sidst ændret:
Torsdag den 5. september, 2019 - 08:55
Beskrivelse

Gluten- og laktosefri burgerboller med blomkål - sunde og lækre!

Server burgere med god samvittighed ved at sætte disse "burgerboller" på bordet. 

Bollerne er anderledes, end du nok er vant til, men p√• trods af det, er de virkelig et fors√łg v√¶rd. Blomk√•len udvikler under bagningen en let s√łdlig smag, der passer godt til det¬†salte fyld, der skal i burgeren.

Sværhedsgrad
Udbytte
6 stk.
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
25 minutter
Tid i alt
45 minutter
Ingredienser
1 dl Skyr
1 1⁄2 tsk Sukker
1 1⁄2 tsk Bagepulver
60 g Havregryn (evt. glutenfri)
  Krydderier (salt og peber)
  Sesamfr√ł (til pynt)
Vejledning

Skyl blomkålen og fjern bladene og den grove del af stokken.

Riv blomkålen på den fine side af rivejernet.

Kom havregrynene i en foodprocessor eller minihakker og blend dem til mel.

Kom havregryn og blomk√•l i en sk√•l og tils√¶t de √łvrige ingredienser.

Glutenfri burgerboller med blomkål

R√łr det hele¬†sammen og lad det tr√¶kke i 10 minutter.

Glutenfri burgerboller med blomkål

Form dejen til 6 boller med en spiseske.

Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Glutenfri burgerboller med blomkål

Drys med sesamfr√ł og bag bollerne¬†i 20-25 minutter ved 180 grader.

Glutenfri burgerboller med blomkål

Lad bollerne afk√łle, inden de fyldes med dit foretrukne burgerfyld.

Glutenfri burgerboller med blomkål

Noter

Hævede ikke rigtig

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbr√łdsdej her:

 

Sociale medier
Læs også
Glutenfri burgerboller
Opskrift
Karina Baag√ł - Glutenfri Familie
Med eller uden gluten?
Artikel
Redaktion
Hjemmelavet fastfood
Artikel
Redaktion
Sund hverdagsmad
Artikel
Redaktion
Alt du skal vide om burgeren
Artikel
Redaktion
Laktosefri opskrifter
Artikel
Redaktion