fbpx 🥕 Glaserede gulerødder 🥕 | opskrifter | GastroFun.dk

Glaserede gulerødder

Glaserede gulerødder
Sidst ĂŚndret:
Tirsdag den 1. oktober, 2019 - 09:57
Beskrivelse

Gulerødder er en rüvare, man nÌsten altid har pü lager, og sammen med et par fü andre ingredienser kan de i løbet af fü minutter forvandles til et virkelig lÌkkert tilbehør. 

Glaserede gulerødder er et nemt og lÌkkert tilbehør til kød og fisk. Den friske rosmarin sÌtter prikken over i'et.

SvĂŚrhedsgrad
Udbytte
2 Personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
1 spsk Honning
1⁄2 spsk Æbleeddike
  Rosmarin (frisk)
  Krydderier (salt og peber)
Vejledning

Gulerødderne vaskes, skrabes og enderne skÌres fra.

Skyl den friske rosmarin grundigt og fjern stilkene.  

Opvarm en pande med smør.

Steg gulerødderne ved middel varme i cirka 7-10 minutter. 

Glaserede gulerødder

Krydr med salt og peber og tilsÌt honning og Ìbleeddike.

Kog/steg videre i yderligere 5-10 minutter.

Nür der er et par minutter tilbage af koge/stegetiden, tilsÌttes frisk rosmarin. 

Server gulerødderne med det samme.

 

Glaserede gulerødder

LĂŚs ogsĂĽ
Gulerødder sous vide
Opskrift
Per Asmussen
Sous Vide Gulerødder
Opskrift
Per Asmussen
Farvede gulerødder sous vide
Opskrift
Per Asmussen
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, nür du deler dine resultater med os! NÌvn os med tagget @GastroFun.dk pü dine billeder pü Instagram, sü vi kan se, hvordan det gik.

Du kan ogsü bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmül eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĽ Instagram eller Facebook.

Sociale medier