fbpx ✅Gazpacho🥣🥒🍅 | opskrifter | GastroFun.dk

Gazpacho

Gazpacho
Sidst ændret:
Torsdag den 5. september, 2019 - 09:49
Beskrivelse

Lækker og kold suppe der er perfekt til en varm sommerdag.

Suppen er kødfri (vegetar) og har masser af god smag.

Denne spanske suppe stammer fra Andalusien, hvor de er vant til god varme og derfor er det en god ide at nyde den iskold.

Vi har opskriften fra bogen: "DET KAN JEG IKKE LI' - ENDNU!", hvor forfatteren Christian Bitz skriver følgende om den:

"En spansk perle, som er fantastisk at servere iskold om sommeren. Lad børnene selv komme garniture på, så de får mulighed for at lave deres helt
egen version."

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Hviletid
20 minutter
Tid i alt
1 time
Ingredienser
2 skv Brød (hvidt)
600 g Tomater
2 fed Hvidløg
1⁄2 dl Olivenolie
  Opskriftsgruppe (Topping)
1⁄2 Agurk
1⁄2 Rødløg
Vejledning

Skær brødet i tern og blød det op i vand i 20 minutter.

Fjern skind og kerner fra tomaterne.

Skræl agurken, flæk den, fjern kernerne og skær agurken i mindre stykker.

Del peberfrugterne i kvarter.

Pil hvidløget og kom det i en blender sammen med resten af ingredienserne.

Tilsæt lidt vand, mens der blendes – suppen må ikke blive alt for tynd.

Smag til med salt, peber og eddike.

Stil suppen i køleskabet, til den skal spises.

 

Topping

Skær peberfrugt og løg i små tern.

Skræl agurken, flæk den, fjern kernerne og skær den i mindre stykker.

Kom al topping i små skåle og server med friskbagt brød.

Source

DET KAN JEG IKKE LI' - ENDNU!

Vi har opskriften fra: "Det kan jeg ikke li'...endnu".

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Risotto med svampe
Opskrift
Gyldendal
Bagt torsk med rødbede
Opskrift
Gyldendal