Foccacia med semi-dried tomater

Hjemmebagt foccacia-brød med et tvist i form af semi-dried tomater og rosmarin.
Har du lavet dine egne semi-dried tomater, så brug dem i opskriften. Du vil opdage, at de tilfører brødet et særdeles velsmagende og let sødt element.
Smuldr gæren i en skål og tilsæt lunkent vand.
Tilsæt olivenolie og rør, til gæren er opløst.
Tilsæt mel og rør dejen grundigt sammen (cirka 10 minutter), til den har en blød og klistret konsistens.
Læg et fugtigt klæde over skålen og lad dejen hæve i 1 1/2 time.
Smør en firkantet bageform godt med olie.
Fordel dejen i formen - sørg for, at den når helt ud til kanterne.
Prik fordybninger i dejen med fingrene.
Pluk nålene af rosmarinkvistene.
Fordel olivenolie, flagesalt, rosmarinnåle og semi-dried tomater over over dejen.
Lad brødet efterhæve i 1 time.
Bag det i cirka 25 minutter ved 220 grader uden varmluft, til brødet er gyldent og gennembagt.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.