fbpx ūüćĒFl√¶skestegssandwich | opskrifter | GastroFun.dk

Flæskestegssandwich

Flæskestegssandwich
Beskrivelse

Den klassiske, snaskede og legendariske flæskestegssandwich med det hele!

Har du nogle rester tilovers fra g√•rsdagens fl√¶skesteg? S√• er der n√¶sten n√łdt til at st√• fl√¶skestegssandwich p√• menuen! Det er den b√•de l√¶kreste og nemmeste m√•de at f√• udnyttet diverse rester - og s√• er fl√¶skestegssandwichen selvf√łlgelig ogs√• genial t√łmmerm√¶ndsmad, n√•r du har brug for lidt ekstra selvfork√¶lelse.

For at holde sv√¶rene spr√łde i et par dage efter, kan du pakke fl√¶skestegen ind i bagepapir med en elastik omkring, inden den kommer p√• k√łl.

Fik du ikke gjort det, og er sv√¶rene blevet bl√łde og seje,¬†fristes du garanteret til at kassere dem, men en fl√¶skestegssandwich er bare ikke det samme uden sv√¶r - og spr√łde, det skal de alts√•¬†nok blive igen, hvis du blot f√łlger mine anvisninger ;-)

Nu brugte jeg selv en frisklavet fl√¶skesteg til min sandwich, men da det jo er en "ret", der ofte laves p√• k√łleskabsrester, vejleder jeg dig i at f√• brugt disse.¬†

Mange af os har √©n eller anden form for sandwichbr√łd eller -boller liggende p√• frost, s√• det er ogs√• en m√•de at f√• t√łmt lidt ud i fryseren.

Det er jo altid en smagssag, hvad sådan en bandit her skal indeholde, men dette er mit bud på, hvordan den perfekte flæsestegssandwich ser ud!

Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
2 Boller (eller det br√łd du har liggende)
4 spsk Mayonnaise
4 skv Flæskesteg (med svær)
4 spsk R√łdk√•l (med top)
5 spsk Brun sauce
2 Pickles (eller 6 skiver syltede agurker)
  Kartoffelchips (franske kartofler)
Vejledning
  1. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
  2. Find en god kniv og sk√¶r de bl√łde, seje sv√¶r¬†af den kolde fl√¶skesteg.
  3. Skær sværrene i 1 centimeters tykkelse.
  4. Tag et stykke¬†k√łkkenrulle og l√¶g det¬†p√• en tallerken (som m√• komme i mikrob√łlgeovnen).
  5. L√¶g skiver af sv√¶r i √©t lag ved siden af hinanden ovenp√• k√łkkenrullen.
  6. L√¶g endnu et stykke k√łkkenrulle ovenp√• sv√¶rrene.
  7. Sæt det i mikroen og giv det 3 minutter ved 800 Watt.
  8. Sæt flæskestegen midt i ovnen og lad den lune i et kvarters tid.
  9. Sæt bollerne ind i ovnen, når flæskestegen er halvvejs.
  10. Tag flæskesværene ud af mikroen og lad flæskesværene stå og hvile i et par minutter.
  11. Find to små gryder.
  12. H√¶ld r√łdk√•l og brun sovs i hver sin gryde.
  13. Lun begge dele på komfuret.
  14. Tag den lune flæskesteg og de lune boller ud af ovnen
  15. Skær flæskestegen ud i skiver på 1 centimeters tykkelse.
  16. Del bollerne i halve.
  17. Sm√łr hver halve med mayonnaise.
  18. L√¶g to skiver fl√¶skesteg p√• hver underbolle¬†efterfulgt af¬†brun¬†sovs, r√łdk√•l,¬†fl√¶skesv√¶r, skiver af pickles og franske kartofler.
  19. Servér straks. Velbekomme!
Kategori

Mad

Har du selv pr√łvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du sp√łrgsm√•l eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Stop madspild
Artikel
Redaktion
Flæskestegssandwich
Opskrift
Per Asmussen
Sous vide ribbensteg
Opskrift
Redaktion