fbpx ✅Fastelavnsboller på vandbakkelse | opskrifter | GastroFun.dk

Fastelavnsboller på vandbakkelse

Fastelavnsboller på vandbakkelse
Underrubrik
Nemt, hurtigt og lækkert
Sidst ændret:
Onsdag den 6. marts, 2019 - 11:35
Beskrivelse

Vi giver dig en lækker opskrift på vandbakkelse og hvad du skal gøre for at kunne få lækre fastelavnsboller ud af dem.

Sværhedsgrad
Udbytte
7 Stk
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
80 g Smør
100 g Hvedemel
2 dl Vand
3 Æg
Vejledning

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Bring vand og smør i kog. Når smør og vand koger, kommes melen i og det røres hurtigt sammen. Når melen slipper gryden, tages gryden af varmen.

Lad dejen køle lidt af (hvis dejen er for varm når æggene piskes i, vil æggend og dejen ikke samle sig).

Når dejen er kølet lidt af, piskes æggene i et af gangen (brug evt. en håndmixer).

Når alle æg er pisket i og og dejen har samlet sig, skal den op i en sprøjtepose med en stjernetyl. Dejen skal sprøjtes ud på en bageplade med bagepapir.

Vandbakkels

Bag vandbakkelsen midt i en varm ovn, i 15-30 min.

Ovnen må ikke åbnes de første 15 min., så vil vandbakkelserne falde sammen.

Vandbakkels

Skær dem op og fyld flødeskum og kagecremen ind i dem.

Vandbakkelse

De er nu klar til servering.Vandbakkelse

 

Noter

Det tyl vi brugte har vi fundet her.

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

 

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Fastelavnsboller
Artikel
Redaktion