fbpx 👨‍🍳✅English Muffins | opskrifter | GastroFun.dk

English Muffins

English Muffins
Beskrivelse

Vores opskrift her giver dig en lækker koldhævet muffin (English Muffin), der tilberedes på en pande og er perfekt til klassikren Egg Benedicts.

Udbytte
8 Stk
Forberedelsestid
24 timer
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
24 timer, 30 minutter
Ingredienser
15 g Gær
2 dl Mælk
12 g Sukker
250 g Hvedemel (Du kan erstatte 75 gram hvedemel med en anden meltype)
40 g Smør (Smeltes)
Vejledning

Varm mælken op i en gryde og lad den blive håndvarm (37 grader).

Kom gær og sukker op i en skål sammen med den håndvarme mælk og rør indtil gæren og sukkeret er opløst.

Smelt smørret og kom det og saltet op i skålen til mælken og rør rundt.

Tilsæt melen lidt ad gangen, til dejen er lind og lækker.

Sæt dejen på køl natten over. Skålen skal være dækket af et rent viskestykke.

Næste dag tag dejen ud af køleskabet og lad den stå i skålen cirka 30 minutter, inden dejen vendes ud på et meldrysset bord og rulles ud til en tykkelse på cirka 1 cm.

Tag herefter din udstikker og udstik 7-8 muffins (antal muffins afhænger af udstikkerens størrelse) og bag dem på en middelvarm pande i cirka 15 minutter på hver side.

English Muffin

English Muffin

Hvis du ikke er helt sikker på om de har fået nok i midten, kan de bages færdig i ovnen ved 175 grader varmluft i 8-10 minutter.

Lad herefter muffins afkøle på en bagerist.

English Muffin

Perfekt til en lækker gang Egg Benedict, når der skal hygges eller imponeres.

 

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier