fbpx Durum flutes 🥖 | opskrift på Gastro Fun

Durum flutes

Durum flutes
Beskrivelse

Kender du det med at sidde på en italiensk restaurant og spise et lækkert brød som du dypper i olivenolie med flagesalt i? Vi elsker det og derfor giver vi dig vores opskrift på sådan et dejligt brød, bagt på durummel her.

Udbytte
2 Stk
Forberedelsestid
1 time, 15 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
1 time, 25 minutter
Ingredienser
1⁄2 pk Tørgær (Eller gær)
1 spsk Sukker
1 spsk Groft salt
3 spsk Olie
5 dl Vand (Lunkent)
700 g Durum mel
Vejledning

Opløs gær, sukker og salt i en røreskål.

Tilsæt olie og rør melen i lidt ad gangen indtil dejen er lind og lækker. Dejen skal være blød uden at klistre sig til fingerne.

Sæt dejen til hævning i en skål smut med lidt olie under en badehætte/husholdningsfilm i 30 minutter

Vend dejen ud på bordet og del dejen i to uden at slå luften ud af brødet.

Form dejen til to flutes og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i 30 minutter, under er viskestykke.

Varm ovnen op til 230 grader varmluft.

Lav et par snit i hver brød og bag dem i 10 minutter.

Lad brødene køle af på en bagerist.

Durumbrød

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier