Durum flutes

Kender du det med at sidde på en italiensk restaurant og spise et lækkert brød som du dypper i olivenolie med flagesalt i? Vi elsker det og derfor giver vi dig vores opskrift på sådan et dejligt brød, bagt på durummel her.
Opløs gær, sukker og salt i en røreskål.
Tilsæt olie og rør melen i lidt ad gangen indtil dejen er lind og lækker. Dejen skal være blød uden at klistre sig til fingerne.
Sæt dejen til hævning i en skål smut med lidt olie under en badehætte/husholdningsfilm i 30 minutter
Vend dejen ud på bordet og del dejen i to uden at slå luften ud af brødet.
Form dejen til to flutes og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i 30 minutter, under er viskestykke.
Varm ovnen op til 230 grader varmluft.
Lav et par snit i hver brød og bag dem i 10 minutter.
Lad brødene køle af på en bagerist.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.