fbpx ✅Dulce de leche | opskrifter | GastroFun.dk

Dulce de leche

Dulce de leche
Beskrivelse

Dulce de leche. Lav din egen tykke, cremede karamelsauce!

Det er næsten utroligt, at man kan kreere noget så lækkert i sit eget køkken - og uden at lægge særlige kræfter i det. Dulce de leche er verdens nemmeste karamelsauce lavet på kondenseret mælk - tilberedt i egen dåse.

Ordet 'dulce de leche' er spansk og betyder 'sød mælk'. Anvendelsesmulighederne er ubegrænsede: Giv f.eks. den sorte kaffe, iskaffen eller den varme chokolade en cremet, ekstra sødme med en klat dulce de leche, prøv den ovenpå pandekagerne eller vaflerne, smør den på morgenbrødet, eller dyp stykker af frugt i din syndige karamelsauce.

Lad mig gerne vide i kommentarfeltet, om du har idéer til flere anvendelsesmuligheder! 

Udbytte
1 Dåse
Foreberedelsestid
1 time, 15 minutter
Tilberedelsestid
3 timer
Tid i alt
4 timer, 15 minutter
Ingredienser
1 1⁄2 tsk Flagesalt
Vejledning

Kom den uåbnede dåse i en gryde.

Fyld gryden med vand til dåsen dækkes.

Kog dåsen i 3 timer under låg.

Nedkøl i 1 time.

Åbn dåsen.

Tilsæt flagesalt og rør rundt.

Servér og nyd din hjemmelavede karamelsauce.

Dulce de leche

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier