Dry Rub krydderiblanding

Oprettelsesdato:
Mandag den 11. juni, 2018 - 08:37
Sidst ændret:
Mandag den 7. december, 2020 - 22:21
Beskrivelse
Vi giver dig en opskrift på en god dry rub (tør krydderiblanding) der passer godt til amerikansk inspirerede retter så som pulled pork og pulled chicken.
Sværhedsgrad
Udbytte
1 Portion
Forberedelsestid
10 minutter
Ingredienser
2 spsk Brun farin
1 tsk Røget paprika
1 tsk Løgpulver
1 tsk Hvidløgspulver
1 tsk Cayennepeber
1 tsk Salt
1 tsk Peber
Vejledning
Kom alle ingredienserne op i en skål og rør det hele godt sammen.
Blandingen er nu klar til at blive gnedet ind i kødet.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.