fbpx Dry Rub krydderiblanding 👍 | opskrift på GastroFun.dk

Dry Rub krydderiblanding

Dry Rub krydderiblanding
Sidst ændret:
Torsdag den 24. januar, 2019 - 12:59
Beskrivelse

Vi giver dig en opskrift på en god dry rub (tør krydderiblanding) der passer godt til amerikansk inspirerede retter så som pulled pork og pulled chicken.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 Portion
Forberedelsestid
10 minutter
Ingredienser
2 spsk Brun farin
1 tsk Løgpulver
1 tsk Salt
1 tsk Peber
Vejledning

Kom alle ingredienserne op i en skål og rør det hele godt sammen.

Blandingen er nu klar til at blive gnedet ind i kødet. 

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier