fbpx 👿Djævleæg🥚 | opskrifter | GastroFun.dk

Djævleæg

Djævleæg
Beskrivelse

Deviled eggs - djævleæg. Det lyder voldsomt, men kombinationen af æg og den stærke sauce passer godt sammen.

I min verden er det en af de gode amerikanske retter og de passer perfekt til en frokost eller påskebordet.

Prøv evt. denne opskrift sammen med en tunsalat.

Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
12 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
17 minutter
Ingredienser
12 Æg
4 spsk Mayonnaise
2 tsk Sennep
1 tsk Salt
1⁄2 tsk Paprika
2 spsk Olivenolie
  Paprika (Til pyntning)
Vejledning

Kog æggene i 10 minutter, så de som minimum er smilende. De fleste foretrækker dem hårdkogte - det tager cirka 12 minutter.

Når de er færdige kommes de i koldt vand, så de ikke koger videre.

Pil æggene og del dem midt over på langs bagefter.

Tag forsigtigt blommerne ud og læg dem i en skål.

Mos dem (f.eks. med en gaffel) og bland dem sammen med olivenolien, mayo, sennep, salt, paprika og tabasco sauce.

Smag til og tilføj evt. mere salt eller hvid peber/cayennepeber.

Nu skal æggeblommeblandingen bare tilbage i æggene sammen og drysses med lidt paprika.

Det kan gøres med en ske eller kom det i en sprøjtepose, så bliver det pænere.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad

Tags

Sociale medier
Læs også