fbpx Dehydrerede kakaobrud | opskrifter | GastroFun.dk

Dehydrerede kakaobrud

Dehydrerede kakaobrud
Beskrivelse

Vegansk snack -  disse kakaobrud kan bruges til en kold dessert der har brug for noget sprødt eller som topping på en nicecrem.

Opskriften er simpel, men kræver lidt ventetid på at de tørrer ind og bliver sprøde.

Vi har opskriften fra Neel Engholms bog: "Plantebaseret gourmet" 

Udbytte
1 Portioner
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
8 timer
Tid i alt
8 timer, 15 minutter
Ingredienser
2 dl Vand
20 g Kakao
2 spsk Ahornsirup
1 knsp Salt
5 tsk Hørfrø (Kværnede)
  Kakaonibs (Kan udelades)
Vejledning

Blend alt undtagen hørfrø til en jævn masse.

Kom den over i en skål og lad den trække et par minutter.

Rør nu de kværnede hørfrø i.

Spred derefter massen ud i et tyndt lag på en plade og tegn op med en kniv eller spartel, hvor du vil knække.

Dehydrer ved ca. 50 °C i 6-8 timer – fx natten over.

Drys evt. med kakaonibs og spiseligt guld.

Kakaonibs skal drysses på før dehydrering og trykkes let ned i dejen.

Bruddene er god topping på nicecream eller andre kolde desserter, der har brug for noget sprødt.

Eller blot som en snack ved siden af kaffen.

Noter

Har du ikke en dehydrator, så vil du kunne bruge ovnen til at tørre dem i.

Source

Som læser hos GastroFun får du en eksklusiv rabat på bogen "Plantebaseret gourmet" , hvorfra denne opskrift stammer:

Brug rabatkoden: gastrofun - så får du 20 % i rabat ved køb af bogen som du kan finde ved at følge dette link

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier