fbpx ✅Danske🍓jordbær med brændt🔥Sauce Sabayonne🥣 | opskrifter | GastroFun.dk

Danske jordbær med brændt Sauce Sabayonne

Danske jordbær med brændt Sauce Sabayonne
Sidst ændret:
Fredag den 3. juli, 2020 - 13:36
Beskrivelse

Danske jordbær med brændt sauce sabayonne 🍓

Jeg tænker det er på tide, at få lidt gang i den stærke piskearm igen 😜

Denne gang med en lækker dessertsauce, til flotte røde danske jordbær.

Så er du klar på at piske løs og klar på en hurtig dessert i solen, så se med her 👇

Danske jordbær med brændt Sauce Sabayonne

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
12 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Sauce Sabayonne)
1 dl Hvidvin (eller mousserende vin eller dessertvin)
Vejledning

Rør flormelis sammen med 2 æggeblommer i en kasserolle.

Tilsæt hvidvin.

Det hele piskes over middel varme.

Pisk, pisk, pisk til saucen begynder at legere. Det tager cirka 5 minutter.

Saucen er klar når den har samlet sig, når du ikke længere kan se bunden i kasserollen og når du kan fornemme piskestreger i saucen.

Hæld den over dine jordbær eller andre bær eller frugter og brænd saucen med en gasbrænder.

God appetit...😋

Noter

Tips og ideer:

Saucen kan tilsættes fx vanilie eller hakket mynte.

Du kan servere saucen lun, men også kold. Vil du servere den kold, så er det en god ide at piske den kold. Jeg plejer at sætte gryden i håndvasken i koldt vand og pisker i saucen til den er kold. Så kan den snildt holde sig til dagen efter på køl. 👩🏼‍🍳😊

Har du ikke en brænder til rådighed, så undlader du bare at brænde saucen. 😋

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Læs også
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier