fbpx Crostini med grønkål ✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Crostini med grønkål

Crostini med grønkål
Beskrivelse

Italienske crostini er en fantastisk aperitif, snack, forret eller som en del af en længere serie af lækre italienske retter. Denne udgave er med chili, ansjoser og grønkål. 

Udbytte
4 Portioner
Ingredienser
300 g Grønkål (Frisk)
1 fed Hvidløg
1 Chili (Rød)
1 dl Hvidvin
  Krydderier (Salt, peber, citronsaft og balsamicoeddike)
  Brød (Gerne italiensk brød. Lyst brød, flutes eller lignende kan sagtens bruges)
Vejledning

Pil hvidløget og finhak det sammen med chili og ansjosfileterne.

Steg det i en tykbundet sauterpande ved middelhøj varme i rigeligt olivenolie indtil det tager en smule farve.

Hak kålet fint og tilsæt det. Lad det stege i 8 minutter under jævnlig omrøring.

Tilsæt hvidvin og lad det koge videre i et par minutter. 

Crostini

Smag til med salt, peber, citronsaft og eddike.

Hæld lidt olivenolie i en lille tallerken.

Skær dit brød i tynde skiver og dyp hver enkelt skive i olien.

Rist brødet i et par minutter (enten ved 170 grader i almindelig ovn eller på brødristeren).

Kom en spiseskefuld kål på hver crostini og server straks.

Crostini

Du kan evt. rive lidt parmesan på toppen, det smager dejligt.

Source

Efter at have set et afsnit af Spise med Price i Italien blev jeg inspireret til at lave denne ret.

Kategori

Mad

Sværhedsgrad
Sociale medier