fbpx 🥕Cremet Gulerodsuppe | opskrifter | GastroFun.dk

Cremet Gulerodsuppe

Cremet Gulerodsuppe
Beskrivelse

Cremet og fyldig gulerodssuppe.

En fed, cremet og sødlig suppe i perfekt harmoni med sprød, salt bacon og frisk og syrlig skovsyre.

Sü er aftensmaden reddet! Denne suppe smager som om den har taget lÌngere tid, end den reelt set har. Helt perfekt som den hurtige og nemme løsning - og ogsü helt ideel som en lille forret.

Denne suppe kan nemt gøres til en vegetarret ved at udskifte kyllingebouillonen med grøntsags samt baconen med brødcroutoner.

Udbytte
4 Portioner
Foreberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
  Kartoffel (6-7 stk.)
  Gulerod (6-7 stk.)
1 1⁄2 l Vand
1⁄4 l Piskefløde
1⁄2 Bouillonterning (Kylling)
  Frisk timian (4-5 kviste)
1⁄2 tsk Cayennepeber
1⁄2 Appelsin (Saften heraf)
  salt og peber (Til smag)
1⁄2 pk Bacon (I tern. Til pynt. Valgfrit)
  rød skovsyre (Til pynt. Valgfrit)
Vejledning

SkrÌl kartofler og gulerødder og skÌr i smü tern.

Find en mellemstor gryde.

Kom kartofler og gulerødder i gryden.

Tilføj vand, fløde, kyllingeboullion, timiankviste og cayennepeber.

Kog suppen op til grøntsagerne er møre.

Pil timiankvistene op af suppen.

HĂŚld suppen over i en blender.

Blend suppen til en cremet konsistens.

Smag til med appelsinsaft, salt og peber.

Blend igen.

Anret suppen i dybe tallerkener eller skĂĽle (evt. opvarmede).

Pynt evt. med ristet bacon og rød skovsyre.

Cremet Gulerodsuppe

Kategori

Mad

SvĂŚrhedsgrad
Sociale medier
LĂŚs ogsĂĽ
Nemme veje til grønnere mad
Artikel
Redaktion
Sund hverdagsmad
Artikel
Redaktion