fbpx ✅Cream rolls🥐 | opskrifter | GastroFun.dk

Cream rolls

Cream rolls
Sidst ændret:
Fredag den 4. september, 2020 - 11:03
Beskrivelse

• ᴄʀᴇᴀᴍ ʀᴏʟʟ •

En meget berømt pakistansk dessert, som på dansk kan oversættes til et flødehorn.

Cream rolls

Sværhedsgrad
Udbytte
1 portion
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Hviletid
15 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
1 pk Butterdej
1⁄4 l Piskefløde
  Pistacienødder (hakkede - til pynt)
Vejledning

1. Skær butterdejstrimler på cirka 1-1,5 cm bredde.

2. Tag en grydeske, hvis “håndtag” er rundt. Dæk det med sølv papir og snor en af de afskårne strimler rundt om håndtaget og fjern herefter sølvpapiret og hornet fra håndtaget (se video på min Instagram profil). Fortsæt indtil alt butterdejen er brugt op.

3. Bag dem i ovnen til, at de bliver gyldenbrune - pas på de ikke for får meget tid.

4. Pisk nu fløde, vaniljesukker og flormelis til skum.

5. Fyld hornene op med creme når de er afkølet og tilføj evt. hakket pistacienødder på enderne og noget flormelis på toppen af hornene.

Kilde

Følg mig på Instagram her

Læs også
Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

Sociale medier