fbpx 🍪Cookies med tranebær | opskrifter | GastroFun.dk

Cookies med tranebĂŚr

Cookies med tranebĂŚr
Sidst ĂŚndret:
Tirsdag den 26. november, 2019 - 11:04
Beskrivelse

Weekends are for baking... 🤗

De her cookies har det hele; sprøde udenpü og bløde indeni med bidder af blød mørk chokolade, tørrede tranebÌr og knasende hasselnødder - kombinationen er skøn!

Jeg har brugt brunet smør, brun farin og en lille smule kanel, hvilket gør dem super smagfulde... med smü hints af lidt salt fra flagesalt, har du altsü en helt uimodstüelige kombi.

SÌt igang! 

Cookies med tranebĂŚr

TranebÌrcookies med mørk chokolade og hasselnødder (ca 18 stk)

SvĂŚrhedsgrad
Udbytte
18 stk.
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
14 minutter
Hviletid
15 minutter
Tid i alt
49 minutter
Ingredienser
150 g Smør
100 g Brun farin
200 g Hvedemel
1 tsk Bagepulver
1⁄2 tsk Flagesalt
1⁄2 tsk Kanel (kan udelades)
100 g Mørk chokolade (grofthakket)
Vejledning

Smelt smørret i en gryde og lad det simre til det bliver gyldenbrunt og für en nøddeagtig duft (cirka 7-8 minutter).

Tag smørren af varmen, put det i en lille skül og lad det køle cirka 15 minutter i fryser (eller cirka 30 minutter  i køleskab).

Nür konsistensen er fast, men stadig til at skrabe ud af skülen, putter du det i en større skül og tilføjer sukker og farin.

Pisk med håndmixer til massen blir let og “fluffy” (cirka 3 minutter).

Tilføj Ìgget og pisk, tilføj Ìggeblommen og pisk igen.

Tilføj alle øvrige ingredienser og pisk ved lav hastighed til du har en samlet dej.

Tril kugler (cirka 1 spsk hver) og put dem pĂĽ en bageplade.

Tryk let flade og top med lidt nødder, chokolade og tranebÌr.

Bag cirka 14 minutter til de er gyldne.

Afkøl på bagerist, (de blir først helt sprøde afkølede) og nyd 😍

Cookies med tranebĂŚr

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

 

Sociale medier
LĂŚs ogsĂĽ