Cookies med mandel- og kokosmel

Cookies med mandel- og kokosmel
Sidst ændret:
Onsdag den 17. marts, 2021 - 09:20
Beskrivelse

På kun 20 minutter er det muligt at bage 12-15 stk. lækre, glutenfrie cookies.

Vi har opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter", hvor forfatteren Sandra Pugliese har fokus på at hjælpe hendes læsere med at leve så glutenfrit som overhoved muligt i dagligdagen.

Sværhedsgrad
Udbytte
12 stk.
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
190 g Mandelmel
50 g Kokosmel
1⁄2 tsk Salt (Fint himalayasalt)
1⁄2 tsk Bagepulver
  Kokosolie (Smeltet. 85-100 gram.)
150 g Honning (Flydende. Alternativt ahornsirup.)
50 g Mørk chokolade (Revet. Minimum 70 %)
Vejledning

Blend mandlerne til mel.

Rist kokosmelet på en tør pande et par minutter, til det begynder at brune og dufte.

Det må endelig ikke brænde på.

Bland alle ingredienserne hurtigt sammen til en smidig dej.

Det tager et minuts tid.

Form 12-15 cookies, og læg dem på en bagepapirbeklædt bageplade.

Tryk dem let flade.

Bag dem ved 175°C varmluft 8-10 minutter.

Afkøl dem på bagepladen, før du flytter dem over på en rist eller i en kagedåse.

Noter

Du kan sagtens lave kagerne uden kastanjemel, så erstatter du det bare med ekstra malede mandler.

Kilde

Vi har fået opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter"

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier