fbpx 🍪Cookies med mandel- og kokosmel | opskrifter | GastroFun.dk

Cookies med mandel- og kokosmel

Cookies med mandel- og kokosmel
Beskrivelse

På kun 20 minutter er det muligt at bage 12-15 stk. lækre, glutenfrie cookies.

Vi har opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter", hvor forfatteren Sandra Pugliese har fokus på at hjælpe hendes læsere med at leve så glutenfrit som overhoved muligt i dagligdagen.

Udbytte
12 stk.
Foreberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
190 g Mandelmel
50 g Kokosmel
1⁄2 tsk Salt (Fint himalayasalt)
1⁄2 tsk Bagepulver
  Kokosolie (Smeltet. 85-100 gram.)
150 g Honning (Flydende. Alternativt ahornsirup.)
50 g Mørk chokolade (Revet. Minimum 70 %)
Vejledning

Blend mandlerne til mel.

Rist kokosmelet på en tør pande et par minutter, til det begynder at brune og dufte.

Det må endelig ikke brænde på.

Bland alle ingredienserne hurtigt sammen til en smidig dej.

Det tager et minuts tid.

Form 12-15 cookies, og læg dem på en bagepapirbeklædt bageplade.

Tryk dem let flade.

Bag dem ved 175°C varmluft 8-10 minutter.

Afkøl dem på bagepladen, før du flytter dem over på en rist eller i en kagedåse.

Noter

Du kan sagtens lave kagerne uden kastanjemel, så erstatter du det bare med ekstra malede mandler.

Source

Vi har fået opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter"

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Med eller uden gluten?
Artikel
Redaktion