fbpx Citronmousse 🍋👌 | opskrifter | GastroFun.dk

Citronmousse

Citronmousse
Sidst ĂŚndret:
Mandag den 25. november, 2019 - 13:29
Beskrivelse

Denne friske og dejlige, luftige citronmousse er lavet med husblas. Moussen kan bruges som fyld i en kage, "flødebolle" eller som en del af en dessert. 

Der er vanilje i moussen hvilket giver smagsnuancer hen i mod den kendte danske ispind: Københavnerstang.

SvĂŚrhedsgrad
Udbytte
1 Portion
Forberedelsestid
1 time, 15 minutter
Ingredienser
2 tsk Vaniljesukker (Eller en halv vaniljestang)
2 spsk Flormelis
2 tsk Citronsaft
Vejledning

LĂŚg husblas i en skĂĽl med koldt vand i 10 minutter

Kom fløde, flormelis, vanilje og citron i en skül og pisk til en let flødeskum.

Vrid husblassen for vand og smelt husblassen i en skĂĽl over et vandbad.

Nür husblassen er smeltet, tages den af varmen og kom lidt ad flødeskummen op i den smeltede husblas og rør det godt sammen.

Kom nu flødeskummen med husblas op i den anden skül med flødeskum og vend det forsigtigt sammen.

Kom citronmoussen op i en sprøjte pose og sprøjt citronmoussen i den ønskede form. 

Citronmousse

 

CitronmousseSkal moussen overtrÌkkes med en glaze, skal moussen pü frys natten over, da den skal vÌre iskold for at den kan sÌtte sig.

Skal moussen derimod serveres kom en dessertmousse med lidt knas, kommes moussen i fire serveringsglas og sÌt pü køl i minimum 60 minutter inden den serveres.

LĂŚs ogsĂĽ
Alt du skal vide om citroner
Artikel
Redaktion
Citronmousse
Opskrift
Anette
Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

Sociale medier