fbpx ✅Chokolate Peanut-Butter🥜 Cookies🍪 | opskrifter | GastroFun.dk

Chokolate Peanut-Butter Cookies

Chokolate Peanut-Butter Cookies
Sidst ændret:
Fredag den 8. maj, 2020 - 08:49
Beskrivelse

Glutenfri udgave af de lækre amerikanske cookies med peanutbutter og chokolade.

Vi har opskriften fra: "Sødt og snasket - en bid af det amerikanske køkken med Christel Pixi", hvor forfatteren Christel skriver følgende om opskriften:

"Jeg er ret vild med peanutbutter, og her har jeg brugt det i en swirl cookie, så den er både flot og smager godt – og så er den endda glutenfri."
 

Sværhedsgrad
Udbytte
12 stykker
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
16 minutter
Hviletid
20 minutter
Tid i alt
56 minutter
Ingredienser
450 g Peanutbutter (blød)
400 g Sukker
3 Æg
3⁄4 tsk Salt
85 g Chokolade (60-80 %, hakket)
3 spsk Kakao pulver (mørk)
  Sukker (til pynt)
Vejledning

Forvarm din ovn til 180 grader, og beklæd en bradepande med bagepapir.

I en mellemstor skål pisker du peanutbutter, sukker og æg i 1-2 minutter, til du har en ensartet masse.

Nu deler du dejen i 2 lige store dele.

Den ene sætter du til side, den anden lægger du i en mellemstor skål og tilsætter salt, chokolade og kakaopulver og masserer det ind i dejen, til den er ensartet. Det vil grise lidt. 

 

Nu har du to cookie deje:

Tag 1 spsk. af hver dej, sæt dem sammen, og rul til en kugle.

Læg kuglen på din bageplade, og gentag, til du har brugt al dejen.

Husk at nøjes med 6 cookies på pladen ad gangen. 

Hæld 1 spsk. sukker i en skål, og med bunden af et glas dypper du i sukkeret og masserer dine cookies flade én efter én.

Husk at dyppe i sukker mellem hver cookie.

Bag nu dine cookies i 14-16 minutter.

Lad dem køle lidt af, inden du kaster dig over dem.

Source

Vi har opskriften fra Forlaget Lindhart og Ringhof.

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

 

Sociale medier
Læs også
Klassisk New York Cheesecake
Opskrift
Redaktion
Æblepandekager
Opskrift
Redaktion
Med eller uden gluten?
Artikel
Redaktion