fbpx ✅Chokolate Peanut-Butter🥜 Cookies🍪 | opskrifter | GastroFun.dk

Chokolate Peanut-Butter Cookies

Chokolate Peanut-Butter Cookies
Sidst ændret:
Fredag den 8. maj, 2020 - 08:49
Beskrivelse

Glutenfri udgave af de lækre amerikanske cookies med peanutbutter og chokolade.

Vi har opskriften fra: "Sødt og snasket - en bid af det amerikanske køkken med Christel Pixi", hvor forfatteren Christel skriver følgende om opskriften:

"Jeg er ret vild med peanutbutter, og her har jeg brugt det i en swirl cookie, så den er både flot og smager godt – og så er den endda glutenfri."
 

Sværhedsgrad
Udbytte
12 stykker
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
16 minutter
Hviletid
20 minutter
Tid i alt
56 minutter
Ingredienser
450 g Peanutbutter (blød)
400 g Sukker
3 Æg
3⁄4 tsk Salt
85 g Chokolade (60-80 %, hakket)
3 spsk Kakao pulver (mørk)
  Sukker (til pynt)
Vejledning

Forvarm din ovn til 180 grader, og beklæd en bradepande med bagepapir.

I en mellemstor skål pisker du peanutbutter, sukker og æg i 1-2 minutter, til du har en ensartet masse.

Nu deler du dejen i 2 lige store dele.

Den ene sætter du til side, den anden lægger du i en mellemstor skål og tilsætter salt, chokolade og kakaopulver og masserer det ind i dejen, til den er ensartet. Det vil grise lidt. 

 

Nu har du to cookie deje:

Tag 1 spsk. af hver dej, sæt dem sammen, og rul til en kugle.

Læg kuglen på din bageplade, og gentag, til du har brugt al dejen.

Husk at nøjes med 6 cookies på pladen ad gangen. 

Hæld 1 spsk. sukker i en skål, og med bunden af et glas dypper du i sukkeret og masserer dine cookies flade én efter én.

Husk at dyppe i sukker mellem hver cookie.

Bag nu dine cookies i 14-16 minutter.

Lad dem køle lidt af, inden du kaster dig over dem.

Kilde

Vi har opskriften fra Forlaget Lindhart og Ringhof.

Læs også
Klassisk New York Cheesecake
Opskrift
Redaktion
Æblepandekager
Opskrift
Redaktion
Med eller uden gluten?
Artikel
Redaktion
Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

 

Sociale medier