fbpx ✅Chokoladefondant🍫med blødende hjerte | opskrifter | GastroFun.dk

Chokoladefondant med blødende hjerte

Chokoladefondant med blødende hjerte
Sidst ĂŚndret:
Onsdag den 13. maj, 2020 - 09:43
Beskrivelse

CHOKOLADE FONDANT.

Uanset om det hedder en "gâteau fondant au chocolat" eller "petit gâteau", sü er det en ikke-gennembagt, lille chokoladekage med en crunchy skorpe og dejlig blødt fyld.

Opskriften er pü 10-12 stykker, afhÌngig af størrelsen pü dine forme.

SvĂŚrhedsgrad
Udbytte
12 stk,
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
7 minutter
Tid i alt
22 minutter
Ingredienser
225 g Mørk chokolade (70 %)
225 g Smør
75 g Sukker
1⁄4 dl Cognac
1⁄4 dl Appelsinsaft
50 g Hvedemel
  Smør (eller fedtspray - til at smøre formene)
Vejledning

1. Chokolade, smør og sukker smeltes sammen over vandbad.

2. Pisk ĂŚg, ĂŚggeblommer, cognac og appelsin saft sammen i en skĂĽl.

3. Pisk chokolade-bladningen i ĂŚggenemassen.

4. Kom melet ned i chokolade/ĂŚggemassen igennem en sigte, sĂĽ du undgĂĽr klumper.

5. Smør formene rigtig godt med smør eller fedt spray. Fyld dej i formene indtil cirka 1 cm fra kanten i toppen.

6. Bages ved 190 grader i 7 minutter i almindelig ovn. Tag kagen ud og lad den stĂĽ i 30 sekunder, inden den vendes ud pĂĽ en tallerken. De skal spises straks.

Kagerne er velegnet til at fryses ubagte.

Source

Følg mig pü Instagram her

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

 

Sociale medier
LĂŚs ogsĂĽ
Alt om chokolade
Artikel
Redaktion